Den Haag ,
29
augustus
2014
|
09:10
Europe/Amsterdam

T-Mobile Shops vieren tienjarig jubileum

Samenvatting
  • 115 winkels trakteren klanten op diverse aanbiedingen en give-aways
  • 40% korting op de Stel Samen en Helder abonnementen i.c.m. een smartphone
  • Persoonlijk advies staat hoog in het vaandel 

Tien jaar geleden was de eerste T-Mobile Shop een feit. In de afgelopen jaren zijn er 115 shops geopend waar jaarlijks miljoenen klanten komen voor persoonlijk advies. Dé reden om deze maand groots uit te pakken en nieuwe en bestaande klanten in het zonnetje zetten. Daarom trakteert T-Mobile haar klanten op onder andere hoge kortingen op abonnementen en accessoires en worden ze verrast met cadeaus.

In tien jaar tijd zijn de shops van T-Mobile uitgegroeid tot een succesvolle winkelformule waar persoonlijk advies hoog in het vaandel staat. Klanten komen naar de winkels voor persoonlijk contact en om zich te laten adviseren over het beste aanbod. Naast  de reguliere shops heeft T-Mobile de afgelopen jaren twee nieuwe concepten gelanceerd; Youngstore en Plusstore. De Youngstore richt zich op jongeren. Bij de Plusstore ligt de nadruk nog meer advies en service op maat, en is ook beter uitgerust om ondernemers van dienst te zijn.

Spectaculaire aanbiedingen tijdens jubileummaand
Bestaande en nieuwe klanten worden in de jubileummaand september getrakteerd op aanbiedingen en kortingen. Elke week is er een spectaculair aanbod van 40% korting op de abonnementen Stel Samen en Helder in combinatie met de populairste smartphones van dit moment. De specifieke aanbiedingen zijn hier te vinden. Hiernaast wordt er ook korting gegeven op accessoires en worden klanten verrast met give-a-ways, zoals selfie-shooters en telefoonhoesjes.