Den Haag,
27
maart
2013
|
10:20
Europe/Amsterdam

T-Mobile start voorverkoop Samsung GALAXY S4

  • Voorverkoop nieuwste Samsung smartphone start bij T-Mobile.
  • Beschikbaar vanaf € 0,- in combinatie met tweejarig T-Mobile abonnement.
  • Ruim 3000 klanten toonden al interesse op website T-Mobile.

T-Mobile start vandaag met de voorverkoop van de Samsung GALAXY S4. In combinatie met een tweejarig T-Mobile abonnement is het nieuwe Samsung vlaggenschip beschikbaar vanaf €0,-. De nieuwe smartphone, die eind april uitkomt, is nu al erg populair bij klanten van T-Mobile. Ruim 3000 klanten toonden via de ‘blijf op de hoogte’ knop op de T-Mobile website interesse in de nieuwste smartphone van Samsung.

Marco Kind, Marketing Directeur van T-Mobile in Nederland: “T-Mobile wil mobiel internet voor iedereen toegankelijk maken. Zodat klanten mooie momenten altijd en overal met vrienden en familie kunnen delen. Met onder meer een sterk verbeterde camera en beeldscherm stelt de Samsung GALAXY S4 onze klanten nog beter in staat om precies dat te doen, vooral in combinatie met de Onbeperkt Internet Voordeelbundel van T-Mobile.”

In combinatie met een tweejarig iSmart abonnement krijgen klanten zes maanden lang 50% korting op het maandabonnement. Meer informatie en prijzen van de Samsung GALAXY S4 bij T-Mobile: http://www.t-mobile.nl/samsung-galaxy-s4.
 

Klanten krijgen bij aankoop van een Samsung GALAXY S4 een 64 GB geheugenkaart cadeau, na aanmelding bij Samsung. 
 

Over de Samsung GALAXY S4
De Samsung Galaxy S4 is 's werelds eerste smartphone die voorzien is van een 5 inch Full HD Super AMOLED beeldscherm. Ieder hoekje van het Samsung paradepaardje is volgestopt met functionaliteit, mogelijkheden en de beste specificaties. De smartphone heeft een krachtige Quad Core 1,9 GHz processor en een Dual Camera. Meer informatie: https://www.facebook.com/SamsungMobileNL/app_125568234293904

Deel deze release

Laatste nieuws