Den Haag,
25
februari
2014
|
11:53
Europe/Amsterdam

T-Mobile start voorverkoop Samsung GALAXY S5

Samenvatting
  • Voorverkoop nieuwste Samsung smartphone start vandaag bij T-Mobile.
  • Beschikbaar vanaf € 0,- in combinatie met een T-Mobile abonnement.
  • Extra voordelig aanbod voor bestaande klanten.

T-Mobile start vandaag met de voorverkoop van de Samsung GALAXY S5 via de website, de ruim 115   T-Mobile Shops en via alle andere verkoopkanalen. De nieuwste Samsung smartphone is vanaf €0,- verkrijgbaar bij een T-Mobile abonnement. Bestaande klanten die in aanmerking komen voor verlenging krijgen een extra voordelig aanbod.

Het toestel kan zonder bijbetaling worden besteld bij T-Mobile, in combinatie met een tweejarig Stel Samen abonnement, 2GB mobiel internet en onbeperkt bellen. Bestaande klanten krijgen nog extra korting op het maandbedrag.

Alleen bij T-Mobile krijgen alle klanten gratis toegang tot het 4G-netwerk met stabieler en sneller mobiel internet, waardoor ze alles uit de nieuwe Samsung smartphone kunnen halen. Bovendien zijn klanten met een Stel Samen abonnement beschermd tegen onverwachte kosten voor mobiel internet.

Klanten die in de voorverkoop bestellen, hebben het toestel als één van de eersten in bezit en ontvangen bovendien gratis een Samsung GALAXY S5 cover. Het toestel wordt naar verwachting vanaf begin april geleverd.

Alle informatie over de diverse abonnementsvormen en prijzen bij T-Mobile staan op http://www.t-mobile.nl/samsung/galaxy-s5