Den Haag,
04
februari
2013
|
10:03
Europe/Amsterdam

T-Mobile start voorverkoop Sony Xperia™ Z

  • Vanaf vandaag voorverkoop nieuwste Sony smartphone bij T-Mobile.
  • Sony Xperia™ Z is high end smartphone die stof- en waterdicht is.
  • Tijdelijk inclusief Sony hoofdtelefoon ter waarde van € 249,95.

T-Mobile start vandaag met de voorverkoop van de Sony Xperia™ Z. Dit is de nieuwste smartphone van Sony. Met het aanbieden van deze smartphone komt T-Mobile tegemoet aan de toenemende vraag van klanten die altijd en overal online willen zijn met de nieuwste smartphone. Omdat klanten ook streaming muziek willen beluisteren via de smartphone, biedt T-Mobile de Sony Xperia™ Z in de voorverkoop aan in combinatie met een gratis Sony hoofdtelefoon ter waarde van € 249,95.

Marco Kind, Marketing Directeur van T-Mobile in Nederland: “T-Mobile wil mobiel internet voor iedereen toegankelijk maken. Inmiddels heeft ruim 60% van de T-Mobile klanten een smartphone. Mensen kunnen niet meer zonder en willen altijd en overal hun smartphone bij zich hebben. Op het strand, in de kroeg of op kantoor. Dan is het goed om te weten dat de Sony Xperia™ Z waterdicht is en tegen een stootje kan! We zijn blij dat we deze mooie smartphone in combinatie met mobiel internet van T-Mobile zeer aantrekkelijk kunnen aanbieden aan onze klanten”.

T-Mobile ziet dat streaming muziek steeds belangrijker wordt. Sinds medio 2012 is er daarom T-Mobile & Deezer Music. Om volop te genieten van streaming muziek is naast een goede smartphone en T-Mobile & Deezer Music ook de juiste hoofdtelefoon een vereiste. T-Mobile biedt daarom de Sony Xperia™ Z – alleen in de voorverkoop - aan in combinatie met een gratis Sony MDR-1R. Dit is een prachtige hoofdtelefoon ter waarde van € 249,95 die garant staat voor een optimale muziekervaring.

Meer informatie en prijzen van de Sony Xperia™ Z bij T-Mobile: http://www.t-mobile.nl/sony-xperia-z

Over de Sony Xperia™ Z & MDR-1R hoofdtelefoon
De Sony Xperia™ Z is een dunne en stijlvolle smartphone met prachtig Full HD 5 inch Sony Bravia scherm. De 1,5 GHz Quadcore processor zorgt voor supersnelle prestaties en een verbeterde accuduur. De slimme 13 Megapixel HD (video)camera maakt prachtige video’s en foto’s. De Sony Xperia™ Z ondersteunt 4G via onder meer de 1800-band. Uniek is verder dat het toestel water- en stofdicht is.

De Sony MDR-1R hoofdtelefoon is een standaardhoofdtelefoon met 40mm-liquid crystal polymeer film diafragma en 4 Hz - 80 kHz HD-driverunits. Hij is ontwikkeld in een unieke samenwerking met Sony Music Entertainment. Met deze hoofdtelefoon geniet je van rijke, krachtige bastonen en trefzekere hoge tonen. Het ontwerp heeft een gesloten achterkant voor buitengewone basrespons.

Deel deze release

Laatste nieuws