Den Haag,
13
januari
2014
|
13:57
Europe/Amsterdam

T-Mobile start voorverkoop Sony Xperia Z1 Compact

Samenvatting

 

  • Vandaag start voorverkoop nieuwste Sony smartphone bij T-Mobile
  • Sony Xperia Z1 Compact is een compacte high-end smartphone
  • Tijdelijk inclusief Sony hoofdtelefoon ter waarde van € 149,95

 

 

Vandaag start T-Mobile met de voorverkoop van de Sony Xperia Z1 Compact. Deze nieuwe, compacte smartphone van Sony is in combinatie met een Stel Samen 1GB abonnement vanaf € 0,- verkrijgbaar. Steeds vaker maken klanten gebruik van streaming muziekdiensten, naast een goede smartphone en T-Mobile & Deezer Music is ook een goede hoofdtelefoon een vereiste. T-Mobile biedt daarom de Sony Xperia Z1 Compact – alleen in de voorverkoop en zolang de voorraad strekt - aan in combinatie met een gratis Sony hoofdtelefoon ter waarde van € 149,95,- die garant staat voor een optimale muziekervaring.

                       

Xperia Compact

Xperia Z1 Compact heeft de power en premium eigenschappen van de Xperia Z1 in een compact formaat dat perfect in een hand ligt. Ontworpen voor de consument die een ‘mini’ formaat wenst, zonder in te moeten leveren op de eigenschappen van een high end smartphone zoals; de “G Lens”, “Exmor RS for mobile” en “BIONZ for mobile”; TRILUMINOS™ HD-scherm en X-Reality™ for mobile; een premium stofbestendig en waterdicht2 (IP55/IP58) ontwerp, de snelste processor en een breed assortiment aan ‘one-touch’ accessoires. De Xperia Z1 Compact heeft een stevig aluminium frame en komt in de kleuren; zwart, wit, en pink.

Klik hier voor meer informatie en prijzen van de Sony Xperia Z1 Compact bij T-Mobile.

 

Over T-Mobile in Nederland

Met ruim 4,5 miljoen klanten is T-Mobile Netherlands, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en neemt een toonaangevende positie in op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Netherlands is actief met de merken T-Mobile, BEN en Simpel. In het jongerensegment werkt T-Mobile samen met MTV Mobile en *bliep. Klik hier voor meer informatie.