Den Haag,
08
september
2020
|
08:00
Europe/Amsterdam

T-Mobile Thuis wint Provider Award

Telecomprovider wint eerste Pricewise Provider Award in categorie Internet

Den Haag, 8 september 2020 –Het Internet Only aanbod van T-Mobile Thuis is in de prijzen gevallen tijdens de Pricewise Provider Awards 2020. Pricewise kroonde T-Mobile tot beste provider in de categorie Internet en baseerde zich daarbij op klantreviews, de prijsstelling en het aantal verkochte telecomabonnementen. Het is de eerste keer dat de telecomprovider een grote prijs wint voor haar internetabonnement voor Thuis. Met het Uit & Thuis aanbod daagt T-Mobile de markt voor vast internet uit.

T-Mobile behaalde een 10 voor aantal verkopen en een 7.6 voor klanttevredenheid. Daarmee had de provider de beste gemiddelde score en werd zij gekroond tot winnaar in de categorie Internet. De telecomprovider ziet de prijs als een kroon op haar werk.

Tisha van Lammeren, directeur Consumentenmarkt bij T-Mobile: “Deze prijs is zowel voor mij persoonlijk als voor T-Mobile bijzonder. Het is de eerste keer dat we een consumentenprijs in de wacht slepen voor ons vaste internet abonnement. Met ons Uit & Thuis aanbod doorbreken wij conventies in de markt voor vast internet: betaalbaar, geen verplichte afname van televisie en de hoogst mogelijke snelheid voor onze klanten. Mooi dat de consument dat ziet en waardeert.”

Conventies doorbreken
Hoewel prijzen winnen geen doel op zich is, ziet T-Mobile de award wel als een bevestiging voor het creëren van het juiste aanbod en het voorop stellen van de consument. Vorig jaar introduceerde T-Mobile haar baanbrekende Uit & Thuis propositie, waarbij klanten honderden euro’s kunnen besparen door onbeperkt mobiel internet te combineren met snel vast internet voor thuis. Hiermee loste zij de belofte in die tijdens de fusie met Tele2 werd gemaakt om te zorgen voor meer concurrentie op de Nederlandse telecommarkt. Ook op het gebied van glasvezel zit T-Mobile niet stil, deze zomer werd nog bekend gemaakt dat de provider heel Eindhoven gaat voorzien van glasvezelinternet.

Het is de eerste keer dat Pricewise, één van de grootste vergelijkingssites van Nederland, de Provider Awards uitreikt. Naast de categorie Internet vielen er ook prijzen in de categorie Internet, TV & Bellen en Internet & TV.