Den Haag,
03
juni
2016
|
10:36
Europe/Amsterdam

T-MOBILE VERHOOGT XL-INTERNETBUNDEL KOSTELOOS VAN 12GB NAAR 20GB

Meer mobiel internet voor nieuwe en bestaande T-Mobile-klanten

Samenvatting

Vanaf 6 juni verhoogt T-Mobile zijn XL-internetbundel van het 'Stel Samen & Stel Bij'-abonnement van 12GB naar 20GB. De verhoging is kosteloos en geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten met deze internetbundel. Ten opzichte van vorig jaar is het dataverbruik van T-Mobile-klanten met 63 procent gestegen. Deze stijging is vooral te zien bij klanten met een grote internetbundel. Daarom kiest de provider ervoor om klanten met een XL-internetbundel nog meer ruimte te geven zodat zij geen beperkingen ervaren om nieuwe mogelijkheden van mobiel internet te kunnen ontdekken. De verhoging van deze internetbundel is onderdeel van de nieuwe ‘Mobile First’-strategie die T-Mobile onlangs heeft aangekondigd.

T-Mobile speelt met zijn nieuwe strategie in op de mobiele digitalisering van de samenleving waarin de informatiebehoefte verandert en de dataconsumptie via mobiel internet alleen maar toeneemt. De 4G-netwerken in Nederland behoren tot de top van de wereld. Toch kiezen veel consumenten ervoor zoveel mogelijk gebruik te maken van wifi. Dat biedt hen immers internet zonder beperkingen. De consument voelt zich bij het gebruik van mobiel internet vaak beperkt door de limiet van zijn internetbundel.

Vrijheid
Stel je voor dat we onze mobiele telefoon buiten net zo kunnen gebruiken als thuis. Geen zoektochten naar wifi, maar onbegrensd en onbezorgd mobiel internetten met een smartphone of tablet. T-Mobile wil klanten zoveel mogelijk de ruimte geven om nieuwe mogelijkheden van mobiel internet te ontdekken en ontwikkelde daarvoor een nieuwe propositie en past bestaande proposities aan. Deze verhoging van de XL-internetbundel is daar onderdeel van.

De wijzigingen en feiten op een rij:

  • De verhoging van de XL-internetbundel is gratis;
  • De 'Stel Samen & Stel Bij' XL-internetbundel wordt van 12GB vergroot naar 20GB;
  • De wijziging wordt automatisch doorgevoerd en geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten vanaf 6 juni 2016;
  • Met de MB-verdeler kunnen klanten de internetbundel ook op andere, mobiele apparaten gebruiken;
  • Het aantal MB’s dat in de EU kan worden gebruikt binnen deze internetbundel blijft ongewijzigd gemaximeerd op 250MB;
  • De prijs van de XL- internetbundel blijft ongewijzigd.