Den Haag ,
04
april
2014
|
10:00
Europe/Amsterdam

T-Mobile verkoopt Samsung GALAXY S5 vanaf 11 april

  • Alleen op 11 april 50% korting op actieabonnement in T-Mobile Shop Lijnbaan en de nieuwe Samsung Experience Stores, powered by Phone House.
  • Speciale Samsung Pop up store bij T-Mobile Shop Beursplein.
  • VIP actie voor bestaande klanten.

T-Mobile start vrijdag 11 april met de verkoop van de Samsung GALAXY S5 via de website, 115 T-Mobile Shops en alle andere verkoopkanalen. T-Mobile komt bovendien met een zeer aantrekkelijk introductieaanbod in Rotterdam. Vorig jaar was een vergelijkbare actie een enorm succes. Klanten krijgen alleen op 11 april bij de T-Mobile Shop aan de Lijnbaan in Rotterdam 50% korting op een 2-jarig abonnement met 10GB data en onbeperkt bellen. Daarnaast krijgen T-Mobile klanten exclusief een 8GB geheugenkaart. Voor het toestel hoeft bovendien niet bijbetaald te worden. Deze actie is ook geldig in de nieuwe Samsung Experience Stores, powered by Phone House, in Den Haag, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort en Eindhoven.

Pop up store

Naast het aantrekkelijke aanbod op de Lijnbaan krijgen klanten op deze dag nog meer extra’s. Naast de T-Mobile Shop op het Beursplein komt namelijk een bijzondere ‘pop up store’ van Samsung te staan. In deze tijdelijke Samsung winkel kan iedereen die dag onder andere gratis professionele ‘health checks’ laten uitvoeren en bovendien de Samsung Gear Fit uitproberen. Met de Samsung GALAXY S5 en Gear Fit is het mogelijk om altijd en overal je gezondheid te checken. Daarmee kan een klant op innovatieve wijze werken aan een gezondere levensstijl.

VIP actie voor bestaande klanten

Bestaande klanten hebben meer voordeel bij T-Mobile. Daarom start vandaag ook een speciale actie op Facebook, waarbij klanten kans maken om met een luxe limousine naar Rotterdam te worden gebracht om daar als VIP een abonnement in combinatie met Samsung S5 af te sluiten.

Voordelen T-Mobile

Bij T-Mobile krijgen alle klanten gratis toegang tot het 4G-netwerk met stabieler en sneller mobiel internet, waardoor ze alles uit de nieuwe Samsung smartphone kunnen halen. Bovendien zijn klanten met een Stel Samen abonnement beschermd tegen onverwachte kosten voor mobiel internet.

Alle informatie over de diverse abonnementsvormen en prijzen bij T-Mobile staan op http://www.t-mobile.nl/samsung/galaxy-s5