Den Haag,
04
april
2013
|
09:46
Europe/Amsterdam

T-Mobile vernieuwt aanbod mobiel internet voor tablet en laptop

  • Meer keuze in voordelige abonnementen.
  • Alle abonnementen bieden hoge snelheid (tot 14.4 Mbps).
  • Zonder extra kosten toegang tot 4G netwerk.

T-Mobile introduceert een vernieuwd aanbod voor mobiel internet op tablet en laptop. Klanten krijgen meer keuze en profiteren altijd van een hoge snelheid. T-Mobile biedt klanten met een 4G ready device bovendien zonder extra kosten toegang tot het nieuwe 4G netwerk, dat vanaf het najaar gefaseerd beschikbaar komt. Klanten die willen profiteren van de maximale mogelijkheden op het 4G netwerk kunnen hiervoor hun abonnement in het najaar aanpassen. De vernieuwde abonnementen voor tablet en laptop zijn direct verkrijgbaar.

Marco Kind, Directeur Consumer van T-Mobile in Nederland: “Het aantal Nederlanders met een tablet is in een jaar tijd meer dan verdubbeld. T-Mobile wil dat deze groeiende groep klanten eenvoudig mobiel internet kan gebruiken via tablet of laptop; ook als er geen Wi-fi beschikbaar is. T-Mobile biedt deze klanten voortaan nog meer keuze. Of ze nu af en toe online zijn of altijd en overal mobiel internet nodig hebben. Bovendien profiteren alle klanten voortaan van dezelfde hoge snelheid.”

Over mobiel internet voor tablet en laptop
Mobiel internet voor tablet en laptop is bij T-Mobile al beschikbaar vanaf € 10,- per maand. Daarvoor krijgt de klant een databundel van 250 MB. De grootste bundel heeft een volume van 10 GB. Na verbruik van het datategoed kan de klant blijven internetten met een snelheid van 128 Kbps zonder extra kosten. Zo heeft de klant nooit zorgen over onverwachte kosten achteraf. Meer informatie over prijzen en voorwaarden van mobiel internet op tablet en laptop is hier te vinden.

T-Mobile vernieuwt ook het mobiel internet aanbod voor de zakelijke markt. Meer informatie over die abonnementen staat hier.

Voor bestaande klanten verandert niets.

Informatie over 4G bij T-Mobile: www.t-mobile.nl/4g

Deel deze release

Laatste nieuws