Den Haag,
21
april
2015
|
09:58
Europe/Amsterdam

T-Mobile verscherpt PrePaid aanbod: sneller internet, lagere kosten

  • Snel internet met 4GMAX tot maximaal 15 Mbps

  • Kosten vergelijkbaar met Basis Sim Only Abonnement

  • Vanaf 6 mei, voor nieuwe en bestaande klanten

 

Den Haag, 21 april 2015 – T-Mobile brengt vanaf 6 mei een zeer scherp PrePaid aanbod op de markt. Zowel de prijzen als internetsnelheden worden op het niveau van het Basis Sim Only Abonnement gebracht. Dit betekent dat in sommige gevallen de PrePaid prijzen zelfs goedkoper zijn dan die van een abonnement. Dit is onder andere voor de jongere klanten van T-Mobile heel aantrekkelijk.

De internetsnelheid wordt met een factor vijf verhoogd tot maximaal 15 Mbps, zonder dat de klanten hiervoor extra hoeven te betalen. Met de forse verhoging van de internetsnelheid op het 3G en 4GMAX-netwerk is mobiel internet een nog aantrekkelijkere optie voor onder andere de jongere PrePaid klanten van T-Mobile. Het leven van de jongere generatie speelt zich steeds vaker voor een groot deel online af, denk aan Facebook, Whats App en Snapchat. Dit betekent meer dataverbruik maar ook hogere kosten. Dit is nu verleden tijd. Sterker nog, de kosten voor een groot deel van het PrePaid aanbod worden op vergelijkbaar niveau gebracht met dat van het Basis Sim Only Abonnement. Deze verbeteringen gelden voor zowel nieuwe als bestaande klanten en gelden uiteraard ook voor PrePaid op de tablet of laptop.

Gratis MB’s bij PrePaid bundels

Al eerder kondigde T-Mobile aan de PrePaid bundels vanaf 6 mei te vergroten voor nieuwe en bestaande klanten zonder extra kosten. 100 MB wordt 200 MB, 350 MB wordt 1 GB en 1 GB gaat naar 1,5 GB. Zonder bundels betaalt de PrePaid klant slechts €0,05 per MB.

T-Mobile maakt PrePaid daarnaast nog aantrekkelijker door nu bij elke opwaardering vanaf € 10 klanten gratis 200 MB, 100 sms’jes en 50 belminuten extra te geven. Deze gratis extra Mb’s, sms’jes en minuten zijn 30 dagen geldig.

Kijk hier voor alle wijzigingen voor bestaande klanten.