02
november
2015
|
08:00
Europe/Amsterdam

T-Mobile viert landelijke dekking en geeft 10 miljoen gigabyte data weg

T-Mobile viert feest. Het nieuwe 4G-netwerk van T-Mobile is landelijk dekkend. Dat is voor de provider aanleiding om haar bestaande en nieuwe klanten een cadeau te geven. Alle klanten van T-Mobile ontvangen in november of december gratis eenmalig 4 GB extra data. Data die klanten kunnen gebruiken om ongestoord muziek te luisteren, video’s te streamen of onderweg films te kijken op een smartphone of tablet en zo ons nieuwe 4G-netwerk kunnen testen en ervaren. Met het weggeven van ruim 10 miljoen gigabyte laat T-Mobile zien dat zij overtuigd is van de kracht van haar netwerk.

Marco Kind, Commercieel directeur: “In 2,5 jaar keihard werken hebben wij een volledig nieuw netwerk gebouwd. Met dit nieuwe 4G-netwerk willen wij heel Nederland méér geven. Wij bieden onze klanten zowel binnen als buiten een goed bereik. Met deze 4 GB extra data, kunnen zij zelf ons nieuwe netwerk uitproberen en even helemaal losgaan. De kracht van ons netwerk gecombineerd met onze service en flexibele abonnementen geeft ons een fantastische uitgangspositie.”

Wat je kan doen met 4 GB
4 GB aan data komt neer op bijvoorbeeld 24 afleveringen House of Cards bekijken, 12 volledige films kijken of 28 afleveringen Spangas. Ongeveer 60 keer het album van je favoriete artiest beluisteren of 24 uur lang Skypen met familie of vrienden in het buitenland. Met eenmalig gratis 4 GB extra worden klanten dus uitgedaagd om nog intensiever gebruik te maken van hun smartphone of tablet. Zonder zich zorgen te maken over de kosten.

4GB voor bestaande en nieuwe klanten
T-Mobile geeft alle huidige, nieuwe en zakelijke abonnees gratis eenmalig 4 GB extra. Dit geldt voor alle abonnementen waarmee mobiel internet mogelijk is en abonnementen met een gelimiteerde databundel. Alle actievoorwaarden zijn te lezen op www.t-mobile.nl/meer4g.

Nieuw netwerk, meer masten, meer capaciteit, meer 4G
Met meer dan 7.000 nieuwe 4G-masten verdeeld over heel Nederland, heeft het 4G-netwerk van T-Mobile een enorme capaciteit. Dit zorgt ervoor dat meer mensen tegelijk het netwerk kunnen ervaren waarbij de snelheid super blijft. Vergelijk het met een snelweg. 4G verhoogt de maximumsnelheid, maar doordat er zoveel nieuwe masten zijn geplaatst, is er niet alleen een hogere snelheid, maar zijn vooral veel meer banen aangelegd waardoor het verkeer probleemloos kan doorstromen. Hierdoor kan al het verkeer ook als het heel druk is zonder vertraging verder. Het netwerk is sinds vorige week landelijk dekkend. Dit betekent dat 95% van de Nederlanders woont in het 4G-dekkingsgebied van T-Mobile. Eind van het jaar is dat dekkingspercentage 99%.