Den Haag,
12
oktober
2020
|
13:27
Europe/Amsterdam

T-Mobile wint SAN Accent voor House of No Limits

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van het SAN Accent is T-Mobile in de prijzen gevallen. In de categorie ‘dienstverlening’ heeft T-Mobile, samen met Samsung en EndemolShine Nederland i.s.m. NL Film, een SAN Accent in ontvangst mogen nemen voor de campagne die in 2019 van start ging; ‘House of No Limits’.

Het SAN Accent is de enige communicatie vakprijs in Nederland die georganiseerd wordt door adverteerders en waar een vakjury van adverteerders elkaars werk waardeert. T-Mobile ontving de prijs voor de campagne ‘House of No Limits’.

Video geproduceerd op smartphone
Uniek aan deze productie, oftewel slasher comedy, is het feit dat de gehele productie gedraaid is op een smartphone over het T-Mobile netwerk. In House of No Limits worden bekende Nederlandse influencers uitgenodigd voor hét feest van het jaar: House of No Limits. De distributie is via YouTube verlopen, niet via de bioscoop. 

Unlimited provider
Tisha van Lammeren, directeur Consumentenmarkt bij T-Mobile: ‘’Wij willen de gehele markt bereiken met onze mediamix, maar merkten dat de doelgroep 18-25 jaar soms wat lastig te bereiken is. We zijn op zoek gegaan naar baanbrekende alternatieven die heel goed binnen de visie van T-Mobile passen. Als Unlimited provider streven we in bredere zin ernaar limieten weg waardoor mensen onbeperkt en zorgeloos kunnen genieten van de mogelijkheden van nu. Door de hele film te laten shooten via een smartphone over ons eigen mobiele netwerk, laten we dat weer op een unieke manier zien. Ook aan deze jongeren doelgroep. Het SAN Accent is een hele mooie bekroning op ons werk en geeft ons nog meer drive en motivatie om door te gaan met onze ‘we won’t stop’ mentaliteit.’’

De award uitreiking vond dit jaar later plaats dan normaal en ook in andere vorm. Na de jureringen in augustus en september werden de winnaars via een livestream bekend gemaakt vanuit Studio 21 met Frits Sissing als presentator. Er zijn 35 SAN Accenten in de 11 reguliere categorieën uitgedeeld, daarnaast werden ook de ABC Accenten, de Consistent Accent en de SAN New Kids on the Block Accent uitgereikt. Nieuw dit jaar was de SAN Next Merkenbouwer Accent 2019.