22
december
2015
|
13:43
Europe/Amsterdam

T-Mobile Zakelijk biedt Enterprise Mobility Management (EMM)

T-Mobile Zakelijk biedt medewerkers van klanten veilig toegang tot bedrijfssystemen en -informatie op al hun devices.

Samenvatting

Het mobiele zakelijke internetverkeer is de afgelopen periode sterk toegenomen. Werknemers zijn mobieler geworden en combineren daarbij het gebruik van hun desktop, tablet en smartphone. Uit onderzoek* blijkt dat het gemiddelde aantal connected devices per persoon tussen 2016 en 2020 hard zal groeien van 2,5 naar 4,3. De grenzen tussen zakelijk- en privégebruik vervagen en het beheer van bedrijfssystemen en –informatie wordt onoverzichtelijk en complex. Veel CIO’s hebben daarom behoefte aan een partij die hun mobiele datacommunicatie tussen verschillende devices toegankelijk en veilig organiseert. Hiermee is de vraag naar Enterprise Mobility Management (EMM) sterk gegroeid. EMM zorgt ervoor dat informatie-uitwisseling tussen de verschillende devices goed en veilig is geregeld.

* Bron: Geohive.com

Risico’s wegnemen
De snelle opkomst van mobiel werken stelt CIO’s voor veel vragen. Welke informatie is geschikt voor mobiel en welke juist niet? Welke eisen stellen we aan security? En hoe pas ik mijn infrastructuur daarop aan? T-Mobile Zakelijk neemt organisaties zorgen uit handen. Zodat risico’s van mobiel werken worden weggenomen.Milan Ruzicka, marketing director T-Mobile Zakelijk: “Wij willen klanten in staat stellen om hun datacommunicatie tussen alle actieve devices te beheersen, zodat ze grip hebben op het veilig uitwisselen van bedrijfsgegevens. We maken daarbij gebruik van de uitgebreide ervaring van het moederbedrijf Deutsche Telekom en zijn aangesloten op de laatste inzichten voor de inrichting van een optimale mobiele infrastructuur. Onze klanten maken dus gebruik van een proven product dat zijn sporen in de markt al heeft verdiend.”

Mobile-proof
Enterprise Mobility Management van T-Mobile biedt Mobile productivity: toegang tot al uw zakelijke applicaties via handige online apps en het benaderen van documenten vanaf elke willekeurige locatie. En Mobility Management: het beheer van laptops, tablets en telefoons van uw medewerkers. Klanten hebben daarbij altijd toegang tot het zeer sterk landelijk dekkend 4G-netwerk van T-Mobile.

Gebruikersvriendelijkheid staat bij T-Mobile altijd bovenaan. In samenwerking met onze klanten begeleidt T-Mobile het logisch inrichten van de mobiele uitwisseling van bedrijfsinformatie. Eenmaal ingericht, kan de medewerker gebruik maken van onder andere veilige mobiele apps die tailor made aansluiten bij elke specifieke situatie. Hiermee maken wij onze klanten mobile-proof. Met werknemers die onafhankelijk van tijd en plaats toegang hebben tot bedrijfsinformatie – veilig, compliant en snel.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie: David van Eeghen, 06 – 38303912, david.van.eeghen@T-mobile.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over T-Mobile in Nederland

Met 3,8 miljoen klanten is T-Mobile een van de grootste aanbieders in Nederland van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten.T-Mobile Netherlands is onderdeel van Deutsche Telekom en voert de merken T-Mobile, Ben en KNIPPR.