Den Haag,
15
juli
2019
|
13:17
Europe/Amsterdam

Tele2 zet verkoop zakelijke mobiele abonnementen voort bij T-Mobile Ondernemen

Volgende stap gezet in integratie T-Mobile en Tele2

Den Haag, 15 juli 2019 - Tele2 Zakelijk en T-Mobile Ondernemen zetten de volgende stap in de integratie en bieden gecombineerde diensten aan. Zo wordt het beste mobiele netwerk van Nederland beschikbaar gesteld voor alle zakelijke klanten. Dit betekent dat op 1 augustus 2019 Tele2 Zakelijk stopt met de verkoop van mobiele diensten. Nieuwe klanten sluiten vanaf dat moment een zakelijk mobiel abonnement bij T-Mobile Ondernemen af. Voor de huidige mobiele klanten van Tele2 Zakelijk verandert er niets.

Bundelen van krachten
Sinds het samengaan van T-Mobile en Tele2 in januari van dit jaar bundelen de telecomproviders de krachten. Waar T-Mobile mobiele dienstverlening als achtergrond heeft, is Tele2 juist groot geworden met vaste communicatiediensten. Het beste van deze twee werelden wordt voor de zakelijke markt nu samengebracht en voortgezet onder T-Mobile Ondernemen. Léon Toet, directeur Zakelijke Markt: “We voegen de kennis, expertise, netwerken en productportfolio’s van beide providers samen. Dat geeft ons de schaalgrootte om al onze zakelijke klanten optimaal te bedienen en de markt verder op te schudden. En dat blijven we doen voor alle ondernemers in Nederland. Als promotie voor de samensmelting van beide bedrijven wordt Unlimited data en bellen op het beste mobiele netwerk van Nederland nu extra voordelig aangeboden; voor 25 euro, excl. btw.”

@Work
@Work is de nieuwe naam van het gecombineerde portfolio van beide telecomproviders voor zakelijk mobiel. Nieuwe zakelijke klanten sluiten vanaf 1 augustus geen abonnementen meer af bij Tele2 Zakelijk, maar alleen nog bij T-Mobile Ondernemen. Voor de huidige mobiele klanten van Tele2 Zakelijk zal er met deze stap niets veranderen. Ook voor zakelijke klanten van vaste diensten van Tele2 verandert er niks. Particuliere klanten van Tele2 kunnen hun mobiele diensten en toestellen online bestellen in de webshop of bij de resellers van Tele2. Het merk Tele2 blijft bestaan.