02
november
2015
|
08:00
Europe/Amsterdam

T-Mobile geeft alle Nederlanders de mogelijkheid om het nieuwe 4G-netwerk uit te proberen

T-Mobile heeft sinds 30 oktober 2015 een landelijk dekkend en volledig nieuw 4G-netwerk. Een mobiel netwerk waar je dagelijks intensief gebruik van maakt en je dagelijks leven enorm verrijkt, wil je eerst uitproberen. Bij T-Mobile kan dat. Als eerste provider biedt T-Mobile iedereen de mogelijkheid om het netwerk een maand lang uit te proberen.

Marco Kind, Commercieel directeur: “Ons oude netwerk is vaak een reden geweest dat mensen niet kozen voor T-Mobile. Vanaf vandaag is dat verleden tijd. De kracht van ons nieuwe netwerk zal juist de reden zijn dat de kritische consument straks nog meer voor ons kiest. Dat kunnen wij zelf natuurlijk heel hard roepen, maar iedereen wil dat uiteraard zelf ervaren. Daarom geven wij nieuwe klanten de mogelijkheid om ons nieuwe netwerk uit te proberen en te ervaren. Sluit een abonnement bij ons af, bevalt het netwerk niet dan kan je er in de eerste maand elk moment zonder gedoe vanaf. Eerlijk, sociaal en toegankelijk. Dat voeren we door in alles wat we doen; we maken het voor de consument steeds makkelijker om vol overtuiging voor ons te kiezen.

Test ons nu. De 1e maand zit je nergens aan vast
T-Mobile laat met ‘Test ons nu’ zien dat zij het belangrijk vindt dat klanten een weloverwogen en eerlijke keuze kunnen maken. Mobiel internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven en het is voor de consument belangrijk om altijd en overal probleemloos online te zijn. Welk mobiel netwerk je kiest, is dus een belangrijke keuze. Zeker nu Nederlanders kunnen kiezen uit drie landelijk dekkende 4G-netwerken. Toch is het in de telecomsector niet voor alle klanten mogelijk om een mobiel netwerk eerst te testen en wanneer het niet bevalt je keuze te veranderen. Heel vreemd eigenlijk. Want landelijke dekking, capaciteit en snelheid zijn essentiële klantbehoeften waar je een tevredenheidsgarantie op zou mogen verwachten. T-Mobile is de eerste provider in Nederland bij wie je wél kan testen. Dus nog geen klant bij T-Mobile en toch benieuwd naar het nieuwe netwerk? Test het zelf. Niet tevreden, dan kun je binnen een maand weer overstappen. De eerste maand zit je nergens aan vast. Klanten kunnen zonder problemen hun abonnement binnen een maand opzeggen. Klanten met een abonnement inclusief toestel, leveren ook het toestel in. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.t-mobile.nl/meer4g.

Nieuw netwerk: meer masten, meer 4G
De afgelopen jaren heeft T-Mobile gebouwd aan iets bijzonders. Aan het netwerk van de toekomst. Het netwerk van T-Mobile is vanaf nu landelijk dekkend. Dit betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland in het 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont en kan profiteren van supersnel 4G. En we zijn nog niet klaar. Ook na oktober blijven we continu ons netwerk verbeteren. Eind 2015 is het 4G-dekkingspercentage zelfs 99%. We hebben meer dan 7000 nieuwe 4G-masten geplaatst in Nederland. De grote capaciteit die ons netwerk daardoor heeft zorgt ervoor dat meer mensen tegelijk ons netwerk kunnen gebruiken waarbij de snelheid behouden blijft.