Den Haag,
11
november
2013
|
10:00
Europe/Amsterdam

Thomas Berlemann kondigt vertrek aan

  • Algemeen Directeur verlaat T-Mobile Nederland per 31 december 2013.
  • Berlemann keert terug naar Duitsland en start in nieuwe positie.
  • Afgelopen jaren gekenmerkt door veranderingen en successen.

Thomas Berlemann heeft aangekondigd T-Mobile aan het einde van het jaar te verlaten. Berlemann startte op 1 januari 2012 in zijn functie als Algemeen Directeur van T-Mobile Nederland, een 100% dochter van de Deutsche Telekom Group. Berlemann heeft de afgelopen twee jaar succesvol leiding gegeven aan de strategische heroriëntatie van T-Mobile en de verdere versterking van het bedrijf in de Nederlandse mobiele communicatiemarkt. Berlemann heeft besloten om samen met zijn familie terug te keren naar Duitsland om daar een nieuwe functie te accepteren buiten Deutsche Telekom.

Thomas Berlemann kwam in 2003 bij Deutsche Telekom en bekleedde daar diverse management posities voor hij werd gevraagd de transformatie te leiden van T-Mobile Nederland.

Veranderingen en successen

Onder de leiding van Thomas Berlemann heeft T-Mobile haar strategie en bedrijfscultuur opnieuw vormgegeven. De naamsbekendheid is toegenomen en het bedrijf heeft aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in de service voor haar 4,5 miljoen klanten. In december vorig jaar bemachtigde de operator een uitgebreid pakket aan frequentievergunningen. In 2012 werd T-Mobile uitgeroepen tot Beste Werkgever van het Jaar door InCompany 200. Begin 2013 lanceerde de telecom operator een programma waarin de komende jaren het gehele netwerk wordt gemoderniseerd en een 4G-netwerk wordt aangelegd.

“Ik wil Thomas Berlemann graag bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan T-Mobile Nederland en Deutsche Telekom in de afgelopen tien jaar. Ik wens hem het allerbeste in zijn nieuwe betrekking”, aldus Claudia Nemat, Lid Raad van Bestuur voor Europa en Technologie bij Deutsche Telekom.

Thomas Berlemann blijft tot 31 december 2013 aan als Algemeen Directeur van T-Mobile Nederland. Een nieuwe Algemeen Directeur zal binnenkort benoemd worden.

Deel deze release

Laatste nieuws