Den Haag,
19
juni
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Werkpleknomaden en T-Mobile lanceren nieuwe app voor ‘nomadic workers’

Samenvatting

Werkpleknomaden en T-Mobile lanceren vandaag een nieuwe app voor nomadic workers. Werkpleknomaden is een nieuw concept voor alle flexwerkers in Nederland. Een unieke mogelijkheid voor flexwerkers om plekken te vinden in onbekende steden. Via de nieuwe app kunnen flexwerkers altijd samen de beste werkplekken vinden en met elkaar delen.

De gebruikers van Werkpleknomaden vormen een unieke community die elkaar online de beste derde  werkplekken in Nederland adviseert. Op Werkpleknomaden vinden en delen flexwerkers hun favoriete plekken met elkaar.

Director Business Marketing Pieter de Klein van T-Mobile: “T-Mobile is de toonaangevende aanbieder van mobiel internet in Nederland. T-Mobile wil graag ondernemers en werknemers helpen om het maximale uit hun werkdag te halen. Apps kunnen helpen om je werkdag  optimaal te benutten. Werkpleknomaden voorziet in deze behoefte. T-Mobile ondersteunt dit initiatief van ondernemer Frank Esman en stelt de app gratis beschikbaar.”

Frank Esman, initiatiefnemer Werkpleknomaden: “Door onze samenwerking met T-Mobile zijn we nu in staat om ondernemers naast de website ook een app aan te bieden voor het vinden van een geschikte derde werkplek.  We bieden met Werkpleknomaden een overzicht van alle kleine en grote flexplekken en daarmee hebben we een landelijk bereik. Daarnaast bieden wij locaties die een werkplek aanbieden de mogelijkheid om zich te onderscheiden voor de werkende nomaden zoals bijvoorbeeld door gratis koffie aan te bieden voor nomaden.“

De nieuwe app is vanaf vandaag beschikbaar in de AppStore & Google Play . Kijk voor uitgebreide informatie over prijzen en beschikbaarheid op www.werkpleknomaden.nl of  www.t-mobile.nl/zakelijk.

Deel deze release

Laatste nieuws