03
september
2015
|
09:30
Europe/Amsterdam

Zakelijk bellen vanuit je bundel in de hele EU

Samenvatting
  • T-Mobile maakt nu ook voor ondernemers een einde aan hoge belkosten in de EU.
  • Zakelijk bellen vanuit je bundel in de hele EU.
  • Gratis gebeld worden in de hele EU.
  • Versturen en ontvangen van SMS is in de hele EU gratis.
  • Volledige vrijheid doordat de bel- en databundel maandelijks is bij te stellen.

T-Mobile introduceert een nieuw abonnement voor de zakelijke markt. Met ‘Stel Samen Zakelijk EU’ bellen ZZP-ers en kleinzakelijk (2- 19FTE) in en tussen alle EU landen vanuit hun normale belbundel. ‘Stel Samen Zakelijk EU’ is er als Sim Only of als abonnement met toestel en is vanaf 7 september verkrijgbaar.

De maandelijkse belbundel is in de hele EU te gebruiken. Klanten kunnen iedere maand tot 300 minuten bellen naar, in en tussen alle EU-landen. Ook is het ontvangen én versturen van sms-jes in de gehele EU gratis.

In januari introduceerde T-Mobile al het ‘Stel Samen & Stel Bij’ abonnement voor particulieren. Een flexibel abonnement waarmee T-Mobile een einde maakte aan de hoge belkosten in de EU.

Volledige vrijheid

Met ‘Stel Samen Zakelijk EU’ is het abonnement volledig af te stemmen op het bel- en surfgedrag van de gebruiker. Ook als dit regelmatig verandert. Het abonnement is maandelijks omhoog en omlaag aan te passen, tot het instapniveau. Bij T-Mobile hebben zakelijke klanten een persoonlijk aanspreekpunt. Hierdoor kunnen zij altijd een advies op maat krijgen over wat de meest geschikte bundel is op basis van hun bel- en surfgedrag.