Den Haag,
08
juli
2015
|
08:40
Europe/Amsterdam

Zorgeloos bellen en internetten in het buitenland met T-Mobile

  • Voordelig internetten in het buitenland met de Travel en Surf-pas van T-Mobile

  • Bellen zoals thuis: in heel Europa 120 minuten bellen uit de bundel

  • Vanaf 6 juli kunnen Nederlandse T-Mobile-klanten in Duitsland gebruik maken van 4G

Eenmaal op de vakantiebestemming het lokale weerbericht bekijken of het thuisfront een whatsappje sturen? En toch de kosten van dit dataverkeer in de hand houden? Dat kan met de Travel & Surf-pas van T-Mobile. De kleinste bundel met 20 MB kost €1,95 en is geldig in de EU plus Noorwegen, IJsland en Zwitserland. Klanten krijgen een gratis sms zodra ze 80% en 100% van de MB’s hebben verbruikt. Ook al is de data-roaming op het toestel ingeschakeld, dan nog zijn er geen onverwachte internetkosten.

Toch liever met het thuisfront bellen? Ook dat hoeft niet veel te kosten. Met Bellen zoals thuis (een onderdeel van het Stel Samen & Stel bij-Abonnement) kunnen T-Mobile-klanten binnen de Europese Unie 120 minuten bellen vanuit hun bundel tegen Nederlands tarief.

T-Mobile maakt het haar klanten ook mogelijk om gebruik te maken van internet op 4G op de netwerken van buitenlandse operators. De landen waar onze klanten zich het meeste bevinden zijn als eerste aan de beurt. Vanaf 6 juli 2015 is 4G-roaming actief in Duitsland. Daarna volgen, één voor één, andere landen. Het streven van T-Mobile is om in 2015 in 15 tot 20 landen 4G-roaming aan te bieden.